A qui voto?

Avui hauria d'anar a votar. Em fa molta mandra i a més, a L'Hospitalet de Llobregat hi tornarà a guanyar el Corbacho, cosa que encara em fa venir més mandra per arribar-me aquesta tarda al col·legi electoral. De totes maneres crec que intentaré fer un esforç per anar-hi.

Com ja vaig comentar fa uns dies, la meva primera opció electoral -em sembla que durant una bona temporada- és el PACMA. Però a la meva ciutat no s'hi presenten per aquestes eleccions. Per això he fet una ullada la llista dels que es presenten a L'Hospi, per veure quina seria la meva segona opció. M'han vingut arcades. S'hi presenten onze candidatures i dues d'elles són d'extrema-dreta (sense comptar el Partido Popular), amb tot el que això comporta. M'han vingut a la memòria els cartells i els adhesius amb propaganda electoral racista i xenòfoba que, gràcies a Democracia Nacional i a España 2000, empastifen la meva ciutat i només per la ràbia i l'odi que em genera aquesta gent -i aquest govern, que només il·legalitza els partits que volen la llibertat- ja considero que he de fer un esforç per moure el cul fins les urnes.

D'entre els altres partits, n'hi ha dos que diguem que em desagraden menys que la resta. Els Escons insubmisos – Alternativa Demòcrates Descontents, als quals ja vaig votar un cop, i el Partit Republicà Català, que em sembla que es presenten per primera vegada.

Em sembla que tinc tots els símptomes d'estar patint una mena de mutació ideològica cap a postures cada cop més independentistes, gràcies, és clar, a la contínua agressió de l'Estat espanyol cap a les idees sobiranistes. Per això, crec que em sento més abocat a votar -aquesta vegada- el Partit Republicà Català. Encara que també podria ser simplement "per variar". No ho sé, encara no tinc pas clar el què faré.

 

Escons Insubmisos – Alternativa Demòcrates Descontents
 

  

Partit Republicà Català
 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.