L’sprint final

Que feixugues es fan aquestes últimes setmanes de classe, de curs. Setmanes d'exàmens, pràctiques, treballs, estrès i olor d'estiu. Caram, que fotut és haver d'estudiar quan ja sents l'estiu a la pell. Avui te n'adones que et cal l'sprint final. Prens consciència que d'aquí menys d'un mes tornaràs a ser lliure i que d'aquí un mes just te n'aniràs. Vacances, relax, tranquil·litat, res a fer, distraccions i amor. Però no t'embalis, que t'hi jugues molt. Has de saber que la calma, després d'una forta tempesta, sempre és més benvinguda i molt, molt més valorada.

Tossa de Mar | http://www.flickr.com 


Per a tots i totes les que, com jo, esteu o estareu d'examens d'aquí a pocs dies. I en especial, per a la Bixa. Força! Que ja falta poc!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

L’sprint final

Que feixugues es fan aquestes últimes setmanes de classe, de curs. Setmanes d'exàmens, pràctiques, treballs, estrès i olor d'estiu. Caram, que fotut és haver d'estudiar quan ja sents l'estiu a la pell. Avui te n'adones que et cal l'sprint final. Prens consciència que d'aquí menys d'un mes tornaràs a ser lliure i que d'aquí un mes just te n'aniràs. Vacances, relax, tranquil·litat, res a fer, distraccions i amor. Però no t'embalis, que t'hi jugues molt. Has de saber que la calma, després d'una forta tempesta, sempre és més benviguda i molt, molt més valorada.


Per a tots aquells que, com jo, esteu o estareu d'examens d'aquí a pocs dies. I en especial, per a la Bixa. Força! Que ja falta poc!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.