Spiderman és un masclista

Al metro, aquest matí, mentre anava de camí cap un examen, m'he fixat en una notícia del diari Què! que llegia un senyor al meu costat. Sí, ja sé que aquest no és precisament el paradigma dels bons diaris, però m'ha sorprès, tu. De totes maneres, com que anava mig adormit, la veritat, no li he donat massa importància.

En arribar a casa me n'he recordat, he entrat a fer el tafaner a la web d'aquest diari i he comprovat que allò que m'havia semblat entendre és cert: Marvel Comics ha tret a la venda uns ninotets de les pel·lícules d'Spiderman i el que representa la nòvia del super-heroi, apareix rentant-li el vestit d'home-aranya. Sí, com ho llegiu. Així de simple i així de fastigós. Aquí hi podeu veure totes les imatges

Mary Jane

Adam Hughes, el creador de la figureta, s'ha excusat dient que "Mary Jane no està rentant la roba, senzillament ha descobert el cistell de la roba bruta del Peter". És clar, l'ha descobert i ha dit "mira, l'hi rentaré i ja de pas, que vingui algun ganàpia i em faci una figureta, què divertit".

Sincerament, trobo imperdonable que en ple segle XXI, Marvel Comics pretengui vendre aquestes idees tant arcaiques, mentre la dona lluita per a no ésser discriminada, per a la total igualtat entre sexes i precisament, per a que no se la margini amb tòpics tant absurds com els que ens vol entaforar la gent com en Hugues.

Lamentable. 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.