En Montilla recolza la tortura animal

Torno passades les primeres festes nadalenques, tal i com vaig prometre en el darrer post. Com és lògic, després d'aquests dies amb el Bloc aturat, avui m'he trobat amb diversos temes que mereixien ser destacats. "Potser estaria bé fer una mena de miscel·lània nadalenca amb breus apunts de tot plegat", he pensat. Podria parlar de l'augment de capacitat de Gmail fins els 6GB, dels sorprenents anuncis d'una revista cristiana que es veu que pengen per Madrid o dels típics i habituals rànquings de cap d'any sobre el més destacat de l'any que ens deixa. De tot això n'hagués tret més suquet si no fos per aquesta fotografia amb la qual he topat a Directe!cat:

[@more@]

(Click per a veure-la més gran)

Montilla a la plaça de torturadors

No, no es tracta de cap fotomuntatge. El president de la Generalitat s'afegeix a la trista llista de famosets de casa nostra (com ara el botifler del Serrat) que gaudeixen amb la tortura animal. En José Montilla gaudeix amb la "Fiesta Nacional" espanyola que omple de sang de brau places d'arreu de l'Estat. Una "festa" que em produiria el mateix fàstic i el mateix rebuig si en lloc d'ésser espanyola fos sueca, finlandesa o jamaicana, que quedi clar. Si en Montilla se sent espanyol i n'està orgullós doncs em sembla perfecte. Ara bé, d'aquí a recolzar la tortura i l'assassinat d'animals indefensos hi ha un bon tros.

Jo no vull un president així. Això va més enllà d'ideologies i de partits polítics; jo no vull un president que no respecti la vida animal. Aquesta afecció del nostre "honorable president" m'avergonyeix moltíssim. I com a mi, a molts altres catalans i catalanes. Hi poso la mà al foc.  

Via | Directe!cat 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.