El significat de la vida, a subhasta

Què hi fem els humans a la Terra? Què és el que s'amaga darrera la nostra existència? Unes preguntes que de ben segur us haureu fet en un moment o altre de la vostra vida. Doncs us ho cregueu o no, el "significat de la vida" es pot conèixer a través del famós portal de subhastes eBay.

[@more@]

No, no es broma. Vegeu aquesta imatge:

(Click per a veure-la més gran) 

El significat de la vida, a subhasta

Ja ho veieu, la gent s'inventa qualsevol cosa per tal de fer diners. Però això no és el més curiós; ja sabem que els humans són capaços de fer moltes bestieses per uns quants calers. El més sorprenent és que ja han licitat 43 persones i "el significat de la vida", a 4 dies i 9 hores del final de la subhasta, ja val 117,50 dòlars; uns 80,71 euros. Increïble però cert.

Fins on arriba l'estupidesa de la gent?

Via | Alt1040 

Enllaç | eBay – The meaning of Life Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.