Munts de neu subhastats a eBay

En començar un any nou, alguns humans tenen el curiós costum de proposar-se canviar una miqueta (a millor) durant els següents 12 mesos. Que si m'apuntaré al gimnàs, que si em trauré el carnet de conduir, que si estudiaré més…i jo, m'he proposat començar aquest 2008 amb una mica d'humor. I és que si el desembre passat us informava -sorprès- de la subhasta al conegut portal eBay, del "significat de la vida" i les elevades xifres de les licitacions realitzades fins el moment, avui us notifico que si voleu ja podeu licitar per agenciar-vos un magnífic i fabulós….munt de neu.

(Click per a veure-la més gran) 

[@more@]atic.flickr.com/2416/2158386258_ea5b41bbbc_o.jpg" target="_blank" title="Munt de neu">Munt de neu

 

Si creieu que aquest és el millor regal que podeu fer a la vostra tieta per Reis, ja cal que estigueu ben a l'aguait. Per què? Doncs perquè aquest no és el primer munt de neu que se subhasta; un paio del Quebec (Canadà) en va vendre un per 2500 euros! Segons WTF!Microsiervos, l'hi va comprar un home per a fer guerres de neu amb la seva família, i ell va destinar els calés a beneficència.

Doncs això, que si us interessa aprofiteu ara que encara no ha arribat als 15 euros

Via | WTF!Microsiervos

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Munts de neu subhastats a eBay

En començar un any nou, alguns humans tenen el curiós costum de proposar-se canviar una miqueta (a millor) durant els següents 12 mesos. Que si m'apuntaré al gimnàs, que si em trauré el carnet de conduir, que si estudiaré més…i jo, m'he proposat començar aquest 2008 amb una mica d'humor. I és que si el desembre passat us informava -sorprès- de la subhasta al conegut portal eBay, del "significat de la vida" i les elevades xifres de les licitacions realitzades fins el moment, avui us notifico que si voleu ja podeu licitar per agenciar-vos un magnífic i fabulós….munt de neu.

[@more@]

(Click per a veure-la més gran) 

Munt de neu

Si creieu que aquest és el millor regal que podeu fer a la vostra tieta per Reis, ja cal que estigueu ben a l'aguait. Per què? Doncs perquè aquest no és el primer munt de neu que se subhasta; un paio del Quebec (Canadà) en va vendre un per 2500 euros! Segons WTF!Microsiervos, l'hi va comprar un home per a fer guerres de neu amb la seva família, i ell va destinar els calés a beneficència.

Doncs això, que si us interessa aprofiteu ara que encara no ha arribat als 15 euros

Via | WTF!Microsiervos

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.