Internet en té la culpa?

Interessantíssim aquest vídeo que vaig veure ahir a Blogoff. Es tracta d'una campanya que la gent de "Protegeles.com" va engegar l'any 2006 per a que protegim els nens i nenes quan naveguen per Internet. Jo no l'havia vist mai i la veritat és que el trobo molt encertat; l'haurien de passar de tant en tant per la capsa tonta, a veure si la societat pren consciència de la realitat d'una vegada.

I és que si evites que el teu fill menor d'edat parli amb estranys quan va pel carrer, que vegi pel·lícules catalogades per a majors de divuit anys o que es miri films amb escenes massa violentes, per quina raó te'n desentens quan és a la seva habitació, tot sol, amb el seu ordinador connectat a la xarxa de xarxes? L'eslògan del final de l'anunci ho clava: "A la vida real, protegim els nostres fills. Fem-ho també a Internet"

[@more@]

Evidentment, es tracta d'un anunci fàcilment traslladable a d'altres sectors calumniats per pares i mares irresponsables, com el dels vídeo-jocs. Per quin motiu creuen que els vídeo-jocs, Internet o la televisió han d'ésser una mena de mainaderes supernannys dels seus fillets? És molt covard el focalitzar la culpa de la mala educació dels teus vailets cap a terceres persones, ja siguin reals o virtuals. És l'excusa dels mals pares que, avergonyits, no s'atreveixen a admetre haver estat incapaços de dedicar a la canalla tot el temps que mereixien.

Via | Blogoff 

Enllaç | Protegeles.com 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.